BEL OM TE RESERVEREN:
072-5070314

KOSTELUK FUN & FOOD

Kosteluk Fun & Food (voorheen brasserie de Woudhoeve) is geopend sinds maart 2013 en is een gezellige ongedwongen horecagelegenheid waar iedereen zich thuis voelt. Ook ouders met kinderen. Zo zijn er speciale faciliteiten zoals een indoor kinderparadijs, een verschoontafel, een kinderkaart en kinderstoelen. Ook buiten is er een verscheidenheid aan faciliteiten zoals zwembaden, een levensgroot schaakspel, een voetbal- en tafeltennistafel en een strandje met verschillende speeltoestellen.
Maar Kosteluk is er net zo goed voor anderen. Voor gasten die met een heerlijke Lavazza koffie van het zonnetje willen genieten. Of gezellig samen een glas wijn willen drinken onder het genot van onze Kostelukke borrelplank op een van de loungebanken van het terras of in het gezellige restaurant. Maar natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een kinderfeestje, een bruiloft, een kraamfeest, besloten vergaderingen, verjaardagen of voor gewoon een heerlijke maaltijd van de barbecue of de a la carte kaart. Uiteraard kunnen wij aan uw persoonlijke wensen voldoen en zijn wij gespecialiseerd in feestjes waarbij de kinderen ook welkom zijn.

OUDERWETSE GEZELLIGHEID IN EEN NIEUW JASJE!

Bij Kosteluk kunt u het vakantiegevoel vasthouden en het gehele jaar door barbecue├źn op uw eigen tafel. Zowel zomers op het terras of in de winter in het restaurant. Er is een basis barbecue arrangement maar ook een luxe versie en met ingang van juli iedere week een andere special. Te beginnen met een Thaise barbecue. Voor de kinderen is er een aangepast menu.